
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
300 g g | Inghetata
Inghetata (cu capsuni ) | |
1 miezuri miez | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie | |
6 bucati bucata | Capsuni Capsuni | |
50 g g | Ciocolata menaj Ciocolata menaj | |
Decoratii din zahar
Decoratii din zahar (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMilkshake facut in casa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Poti folosi inghetata de vanilie, de ciocolata sau orice aroma preferi, pentru a varia reteta. Daca folosesti inghetata de vanilie, poti adauga si o mana de fructe: caise, piersici, banana, toate se potrivesc perfect!
Pentru inceput, toprim ciocolata la baie de abur (bain-marie). Dam gatul fiecarui pahar prin ciocolata, avand grija sa se scurga pe margnile paharului. Dam apoi paharul prin decoratiunile de zahar si il lasam 2 minute in congelator. Punem intr-un blender inghetata, laptele, miezul de la pastaia de vanilie, capsunele. Mixam la viteza mare pana avem un milkshake omogen.
Turnam milkshake de capsune rece in pahare imediat ce acestea sunt scoase de la congelator. Servim imediat, Pofta Buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.