meriți să fii surprins
Mancare de fasole cu fleica vanatoreasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Telina Telina
100 ml ml Vin de masa Vin de masa
200 g g Kaiser Kaiser
400 g g Fleica vanatoreasca Fleica vanatoreasca
400 g g Rosii Rosie
1 kg kg Fasole rosie Fasole rosie
(bob mare)
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Mancare de fasole cu fleica vanatoreasca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Se taie kaiserul cubulete si se rumeneste in tigaie. Se stinge cu vin alb, apoi se pune deoparte. Se feliaza fleica vanatoreasca si se pune in tigaie la rumenit cu putin ulei de masline, dupa care se da deoparte.

Apoi se pun pe foc intr-o tigaie inalta usturoiul intreg, rozmarinul proaspat si, treptat, sucul de la rosiile decojite. Dupa ce scade amestecul (se creeaza astfel primul concentrat), se adauga rosiile decojite, sare si piper.

Se taie telina cubulete si se adauga in amestec, asteptand ca totul sa fiarba. La final, se adauga fasolea si, daca este necesar, apa fierbinte. Asteptam din nou ca amestecul sa fiarba si sa se ingroase. Cand este gata, se adauga kaiserul.

Intr-un castron, punem doua felii de fleica, peste care punem mancarea de fasole. Se serveste cu paine prajita. Savurare usoara!