Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Iepure Iepure | |
2 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
120 g g | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
250 g g | Rosii Rosie | |
250 g g | Ardei gras Ardei gras | |
120 g g | Castraveti Castravete | |
3 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | |
150 g g | Ciuperci Ciuperci | |
60 g g | Mustar Mustar | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
120 ml ml | Ulei de rapita Ulei de rapita | |
60 g g | Usturoi Usturoi | |
15 g g | Cimbru Cimbru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIepure la gratar si salata de verdeturi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem iepurele si il portionam in pulpe si muschiuleti. Il lasam la marinat in ulei de rapita, cimbru, ardei iute si usturoi.
Intr-un bol amestecam mustarul, sucul de la o lamaie si uleiul de rapita si omogenizam pana cand obtinem o vinegreta usor acrisoara. Taiem toate legumele cuburi mici, le amestecam cu vinegreta si le lasam la frigider.
Prajim pe gratarul incins bucatile de iepure si le servim impreuna cu salata racoroasa si cu un pahar de vin alb.