meriți să fii surprins
Iepure la gratar si salata de verdeturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Iepure Iepure
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(rosu)
120 g g Ceapa rosie Ceapa rosie
250 g g Rosii Rosie
250 g g Ardei gras Ardei gras
120 g g Castraveti Castravete
3 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Salata verde Salata verde
150 g g Ciuperci Ciuperci
60 g g Mustar Mustar
1 bucati bucata Lamai Lamaie
120 ml ml Ulei de rapita Ulei de rapita
60 g g Usturoi Usturoi
15 g g Cimbru Cimbru

Iepure la gratar si salata de verdeturi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(0)

Mod de preparare

Taiem iepurele si il portionam in pulpe si muschiuleti. Il lasam la marinat in ulei de rapita, cimbru, ardei iute si usturoi.

Intr-un bol amestecam mustarul, sucul de la o lamaie si uleiul de rapita si omogenizam pana cand obtinem o vinegreta usor acrisoara. Taiem toate legumele cuburi mici, le amestecam cu vinegreta si le lasam la frigider.

Prajim pe gratarul incins bucatile de iepure si le servim impreuna cu salata racoroasa si cu un pahar de vin alb.