
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
9 bucati bucata | Inghetata
Inghetata (sandwich cu ciocolata si vanilie) | |
1 cutii cutie | Inghetata
Inghetata (ciocolata) | |
Cacao
Cacao (pentru ornat) |
cafea Dalgona
8 linguri lingura | Cafea instant Cafea instant | |
8 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra | |
8 linguri lingura | Apa
Apa (fierbinte) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIce Cream Sandwich Cake cu glazura Dalgona
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tapetati o tava cu folie alimentara. Scoateti inghetata din congelator si lasati-o 10 minute.
Puneti un strat de inghetata sandwich cu ciocolata si vanilie, apoi un strat de inghetata de ciocolata, apoi iar un strat de inghetata sandwich cu ciocolata si vanilie si la urma un alt strat de inghetata de ciocolata si nivelati bine totul.
Bagati la congelator pentru cel putin 4 ore sau pana a doua zi.
Pentru glazura Dalgona, puneti cafeaua instant intr-un bol, adaugati si zaharul pudra si apa fierbinte si mixati bine totul pana obtineti o spuma consistenta (tare).
Puneti glazura Dalgona deasupra tortului si presarati cacao.
Taiati in bucati si serviti alaturi de o cafea Dalgona (lapte caldut cu glazura Dalgona).
Pofta buna!