
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Cartofi Cartof | ||
Piper Piper | |||
Sare Sare | |||
Oregano Oregano | |||
Usturoi granulat Usturoi granulat | |||
Ulei Ulei | |||
800 g g | Naut Naut | ||
60 g g | Tahini Tahini | ||
4 - 5 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
2 bucati bucata | Ardei capia
Ardei capia (copti) | ||
1 pungi punga | Salata mixta Salata mixta | ||
Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHumus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pentru inceput, pregateste cartofii. Curata-i, spala-i si taie-i wedges.
Condimenteaza-i cu piper, sare, oregano, usturoi granulat si ulei. Amesteca bine astfel incat cartofii sa fie bine acoperiti cu marinada.
Pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor, la 200° C, timp de 40 - 45 minute.
Pasul 2
Scoate nautul din conserva, scurge-l si decojeste-l. Atentie, nu arunca sucul de naut pe care l-ai scurs.
Pune nautul scurs si decojit intr-un bol, adauga pasta de susan, usturoiul presat marunt si ardeii capia copti.
Adauga ulei, sare si blenduieste bine pana obtii o pasta omogena. Daca mai este nevoie, adauga putin din sucul de naut din conserva (pe care l-ai pastrat).
Pasul 3
Pune si salata mixta intr-un bol, adauga sare, piper, oregano si putin ulei si serveste cu humus si cartofii la cuptor.
Pofta buna!