
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHumus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pentru inceput, pregateste cartofii. Curata-i, spala-i si taie-i wedges.
Condimenteaza-i cu piper, sare, oregano, usturoi granulat si ulei. Amesteca bine astfel incat cartofii sa fie bine acoperiti cu marinada.
Pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor, la 200° C, timp de 40 - 45 minute.
Pasul 2
Scoate nautul din conserva, scurge-l si decojeste-l. Atentie, nu arunca sucul de naut pe care l-ai scurs.
Pune nautul scurs si decojit intr-un bol, adauga pasta de susan, usturoiul presat marunt si ardeii capia copti.
Adauga ulei, sare si blenduieste bine pana obtii o pasta omogena. Daca mai este nevoie, adauga putin din sucul de naut din conserva (pe care l-ai pastrat).
Pasul 3
Pune si salata mixta intr-un bol, adauga sare, piper, oregano si putin ulei si serveste cu humus si cartofii la cuptor.
Pofta buna!