meriți să fii surprins
Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Cartofi Cartof
Piper Piper
Sare Sare
Oregano Oregano
Usturoi granulat Usturoi granulat
Ulei Ulei
800 g g Naut Naut
60 g g Tahini Tahini
4 - 5 catei catel Usturoi Usturoi
2 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(copti)
1 pungi punga Salata mixta Salata mixta
Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin

Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(489)

Mod de preparare

Pasul 1

Pentru inceput, pregateste cartofii.  Curata-i, spala-i si taie-i wedges.

Condimenteaza-i  cu piper, sare,  oregano, usturoi granulat si ulei. Amesteca bine astfel incat cartofii sa fie bine acoperiti cu marinada.

Pune-i  intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor, la 200° C, timp de 40 - 45 minute.

 

Pasul 2

Scoate nautul din conserva, scurge-l  si decojeste-l. Atentie, nu arunca sucul de naut pe care l-ai scurs.

Pune nautul scurs si decojit intr-un bol, adauga pasta de susan, usturoiul presat marunt si ardeii capia copti.

Adauga ulei, sare si blenduieste bine pana obtii o pasta omogena. Daca mai este nevoie, adauga putin din sucul de naut din conserva (pe care l-ai pastrat).

Pasul 3

Pune si salata mixta intr-un bol, adauga sare, piper, oregano si putin ulei si serveste cu humus si cartofii la cuptor.

Pofta buna!

Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh
1:10 h

Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh

Ingrediente

Cartof
500 g
Piper
Sare
Oregano
Usturoi granulat
Ulei
Naut
800 g
Tahini
60 g
Usturoi
4 - 5 catel
Ardei capia (copti)
2 bucata
Salata mixta
1 punga
Ulei de masline extravirgin
Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh
55 min

Pasul 1

Cartofi la cuptor

Pentru inceput, pregateste cartofii.  Curata-i, spala-i si taie-i wedges.

Condimenteaza-i  cu piper, sare,  oregano, usturoi granulat si ulei. Amesteca bine astfel incat cartofii sa fie bine acoperiti cu marinada.

Pune-i  intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor, la 200° C, timp de 40 - 45 minute.

 

Cartof: 500 g
Piper
Sare
Oregano
Usturoi granulat
Ulei
Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh
10 min

Pasul 2

Humus cu ardei capia

Scoate nautul din conserva, scurge-l  si decojeste-l. Atentie, nu arunca sucul de naut pe care l-ai scurs.

Pune nautul scurs si decojit intr-un bol, adauga pasta de susan, usturoiul presat marunt si ardeii capia copti.

Adauga ulei, sare si blenduieste bine pana obtii o pasta omogena. Daca mai este nevoie, adauga putin din sucul de naut din conserva (pe care l-ai pastrat).

Naut: 800 g
Tahini: 60 g
Usturoi: 4 - 5 catel
Ardei capia (copti): 2 bucata
Ulei
Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh
5 min

Pasul 3

Salata fresh

Pune si salata mixta intr-un bol, adauga sare, piper, oregano si putin ulei si serveste cu humus si cartofii la cuptor.

Pofta buna!

Salata mixta: 1 punga
Sare
Piper
Oregano
Ulei de masline extravirgin
Humus cu ardei capia, cartofi la cuptor si salata fresh

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3