meriți să fii surprins
Gogosi coapte

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

150 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
80 g g Zahar Zahar
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
125 ml ml Iaurt Iaurt
1 bucati bucata Oua Ou
30 g g Unt Unt
1 miezuri miez Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie

Gogosi coapte

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(14)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C si ungem tava pentru gogosi cu unt sau spray non-stick. Pentru compozitie punem toate ingredientele intr-un bol incapator si le amestecam cu mixerul la viteza medie 2-3 minute sau pana avem o compozitie omogena. Punem compozitie intr-un pos sau o punga rezistenta, pe care o taiem la un colt. Cu ajutorul posului, punem compozitia in tava de gososi. Coacem gogosile 12-15 minute sau pana sunt aurii sit rec testul scobitorii. Le lasam sa se raceasca putin, pana topim ciocolata.

Pentru glazura avem nevoie de 100g ciocolata alba Bellarom si 20-30g unt Milbona. Topim ciocolata si untul la baie de abur, apoi dam fiecare gogoasa prin ciocolata topita . Decoram cu bombonele colorate.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.