
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
80 g g | Zahar Zahar | ||
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | ||
125 ml ml | Iaurt Iaurt | ||
1 bucati bucata | Oua Ou | ||
30 g g | Unt Unt | ||
1 miezuri miez | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie |
Gogosi coapte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C si ungem tava pentru gogosi cu unt sau spray non-stick. Pentru compozitie punem toate ingredientele intr-un bol incapator si le amestecam cu mixerul la viteza medie 2-3 minute sau pana avem o compozitie omogena. Punem compozitie intr-un pos sau o punga rezistenta, pe care o taiem la un colt. Cu ajutorul posului, punem compozitia in tava de gososi. Coacem gogosile 12-15 minute sau pana sunt aurii sit rec testul scobitorii. Le lasam sa se raceasca putin, pana topim ciocolata.
Pentru glazura avem nevoie de 100g ciocolata alba Bellarom si 20-30g unt Milbona. Topim ciocolata si untul la baie de abur, apoi dam fiecare gogoasa prin ciocolata topita . Decoram cu bombonele colorate.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.