meriți să fii surprins
Fursecuri cu ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

150 g g Unt Unt
150 g g Zahar pudra Zahar pudra
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
100 ml ml Ulei Ulei
250 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
75 g g Ciocolata Ciocolata
30 g g Cacao Cacao

Fursecuri cu ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

55 min
(99)

Mod de preparare

Pune untul (care este la temperatura camerei), zaharul si zaharul vanilinat intr-un bol si mixeaza foarte bine totul. Apoi adauga uleiul putin cate putin mixand in continuare pana obtii o crema moale si aerata.

Adauga faina, praful de copt, ciocolata tocata si pudra de cacao. Amesteca usor cu o spatula. Da amestecul la frigider pentru 30 de minute.

Cu ajutorul unei lingurite, formeaza din amestecul rece bile de 15 - 20 g, pe care le asezi la distanta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 160°C, timp de 20 de minute.

Pofta buna!