Friptură de porc la cuptor MasterPRO

Friptură de porc la cuptor MasterPRO

DificultateScazuta
Preparare4 h 0 min

Mod de preparare

  1. Curăță și taie cuburi mari legumele, apoi călește-le în cratiță în ulei de măsline.
  2. Imediat ce sunt rumenite, adaugă bucata mare de carne, las-o să se rumenească pe toate părțile, apoi toarnă vinul alb și lasă să se evapore alcoolul.
  3. Adaugă untul, cimbrul și usturoiul curățat, pune capacul și pune la cuptor la 160 °C timp de 3 ore.
  4. Verifică dacă este bine pătrunsă carnea, scoate legumele pe un platou și folosește-le ca garnitură.
  5. Pune carnea peste legume, iar sosul din cratiță lasă-l la foc mare timp de 15 minute cu o lingură de unt, până se reduce la jumătate din cantitate.
  6. Toarnă sosul obținut peste carnea de pe platou.
  7. Poftă bună!

    Această rețetă este semnată de Chef Florin Dumitrescu.

Rețete similare