
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Conopida Conopida | ||
Ulei de masline Ulei de masline | |||
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 bucati bucata | Ardei capia Ardei capia | ||
240 g g | Naut Naut | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
3 linguri lingura | Pesmet Pesmet | ||
0,5 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
1 lingurite lingurita | Boia de ardei Boia de ardei | ||
0,6 lingurite lingurita | Mix seminte Mix seminte | ||
1 lingurite lingurita | Chimen Chimen | ||
Sare Sare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFrigarui vegetariene
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati conopida si o rupeti in buchetele mici pe care le puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropiti conopida cu ulei si bagati-o la cuptor, la 160°C, timp de 20 minute.
Intr-o tigaie, puneti ulei de masline si apoi adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul kapia si lasati pe foc (amestecand usor) pana cand se inmoaie legumele.
Puneti intr-un blender, legumele pregatite mai devreme, conopida coapta, nautul spalat si curatat (din conserva), patrunjelul, pesmetul, zeama de la ½ de lamaie, boiaua dulce, mixul de seminte, chimenul si sarea si mixati bine totul. Din amestecul rezultat, formati frigaruile pe care le puneti pe bete de frigarui (acestea au stat in apa inainte de a le folosi) si le puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le ungeti cu putin ulei de masline si apoi le bagati la cuptor, la 175 °C, timp de 25 minute.