meriți să fii surprins
Frigarui de chiftelute si bacon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

170 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
2 linguri lingura Zahar Zahar
300 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
1 lingurite lingurita Drojdie Drojdie
500 g g Carne tocata Carne tocata
100 g g Bacon Bacon
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Usturoi Usturoi
(dupa gust)
4 linguri lingura Pesmet Pesmet
100 g g Cascaval Cascaval
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Oua Ou
12 bucati bucata Chiftele Chiftea

Frigarui de chiftelute si bacon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:00 h
(0)

Mod de preparare

Pentru aluat:cernem faina intr-un vas mare, facem o gropita in mijloc. Amestecam laptele caldut, drojia, zaharul si 2-3 linguri de faina si facem o maia, pe care o lasam sa creasca 20 min intr-un loc caldut. O turnam apoi in gropita din mijlocul fainii, impreuna cu uleiul si sarea si framantam pana avem un aluat elastic, care nu se lipeste de maini.

Modelam aluatul sub forma de bila si il mutam intr-un vas curat, uns cu putin ulei de masline, il acoperim cu un prosop curat si il lasam la dospit o ora sau pana isi dubleaza volumul.

Scoatem aluatul din bol, il mai framantam 5-10 minute, apoi il impartim in 2 parti egale, ca sa ne fie mai simplu sa lucram cu el. In mod normal, nu e nevoie sa lucram pe planseta tapetata cu faina, pentru ca aluatul nu se lipeste.

Intindem aluatul intr-o foaie de cca 3mm grosime, apoi o taiem fasii de latimea feliilor de bacon.

Pregatirea chiftelutelor:Intr-un vas mare punem carnea, oul, pesmetul, patrunjelul si ceapa tocate marunt, condimentam dupa gust si modelam chiftelutele. Luam cate o fasie de aluat si ofasie de bacon, le suprapunem, apoi punem aluatul pe frigaruie, alternand cu chiftelutele.

Dam la cuptorul incins la 160°C si coacem 20-25 min sau pana chiftelele sunt facute si aluatul e frumos rumenit.

Au fost absolut delicioase, ne-am facut si un pic de salatica langa si a mancat o masa delicioasa, cu gandul la vara care sper ca mai vine si pe la noi! :)

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Retete similare

Pui in stil spaniol

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pui in stil spaniol
0:40 min
(14)
Rulada saseasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Rulada saseasca
1:30 h
(46)
Frigarui vegetariene

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Frigarui vegetariene
1:30 h
(10)
Somon cu portocale si ierburi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Somon cu portocale si ierburi
0:55 min
(17)
Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Orez cu ton si dovlecei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Orez cu ton si dovlecei
0:30 min
(36)
Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Paste cu crema de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Paste cu crema de branza
0:20 min
(34)
Pui cu smantana si ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pui cu smantana si ciuperci
1:00 h
(33)
Tarta cu spanac, ciuperci si branza Brie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Tarta cu spanac, ciuperci si branza Brie
1:00 h
(27)
Monster hamburger

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Monster hamburger
0:30 min
(20)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Tortelloni cu somon si pesto de patrunjel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Tortelloni cu somon si pesto de patrunjel
0:45 min
(12)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Salata de homar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salata de homar
0:30 min
(8)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Steak de ton cu masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Steak de ton cu masline
1:00 h
(10)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Salau in stil englezesc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salau in stil englezesc
1:30 h
(15)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Pulpe de pui cu sos Roquefort

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pulpe de pui cu sos Roquefort
1:00 h
(14)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Piept de rata cu sote de ciuperci si sos de vin rosu

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Piept de rata cu sote de ciuperci si sos de vin rosu
0:45 min
(27)