
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFile de somon cu varza aromata si crusta de seminte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie calim usturoiul tocat marunt impreuna cu sunca taraneasca, cimbrul uscat (un sfert de lingurita) si varza rosie tocata subtire. Calim amestecand bine timp de aproximativ 25 de minute. Dupa 15 minute de calit adaugam vinul rosu si mai lasam pe foc 10 minute. Varza va prelua aroma vinului si nu va fi uscata. Asezonam cu sare, dupa preferinta.
2. Prajim somonul intr-o tigaie neaderenta impreuna cu sare, piper alb si coaja de lamaie (un sfert de lingurita). Il prajim cam 4-5 minute, la foc mediu, pe toate partile. Daca il dorim mai suculent il prajim aprox 3-4 minute pe fiecare parte.
3. Cand e gata il scoatem pe tocator si il ungem deasupra cu miere (o jumatate de lingurita). Adaugam seminte de floarea-soarelui prajite. Practic, avem cea mai rapida cruste cu seminte! Se serveste impreuna cu varza delicioasa. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.