Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
200 g g | Branza feta Branza feta | |
400 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Oregano Oregano | ||
1 bucati bucata | Ceapa rosie
Ceapa rosie (mica) | |
3 - 4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
500 g g | Paste gnocchi Paste gnocchi | |
Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
Parmezan Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFeta coapta cu rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un vas termorezistent punem rosiile. Punem deasupra ceapa si usturoiul tocate marunt. Le stropim cu 2 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare si piper. Amestecam foarte bine.
Punem branza feta in mijloc, stropim cu extra ulei de masline si condimentam cu oregano. Coacem 30 min la 180°C.
Intre timp, fierbem gnocchi urmand instructiunile de pe ambalaj. Gnocchi sunt fierti cand se ridica la suprafata apei. Ii scurgem foarte bine de apa in care au fiert.
Cand feta este coapta, scoatem din cuptor si amestecam totul foarte bine cu o lingura, pana obtinem un sos cremos. Punem deasupra gnocchi, busuoioc proaspat tocat. Adaugam si extra parmezan razuit si amestecam.
Feta coapta cu rosii e gata si e delicioasa. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.