meriți să fii surprins
Feta coapta cu rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Puteti folosi si o combinatie de branza feta, mozzarella sau ricotta cu rosii, ceapa, ciuperci si, bineinteles, orice tip de paste sau gnocchi.

Ingrediente

200 g g Branza feta Branza feta
400 g g Rosii cherry Rosii cherry
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
(mica)
3 - 4 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Paste gnocchi Paste gnocchi
Busuioc Busuioc
(proaspat)
Parmezan Parmezan

Feta coapta cu rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(36)

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent punem rosiile. Punem deasupra ceapa si usturoiul tocate marunt. Le stropim cu 2 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare si piper. Amestecam foarte bine.

Punem branza feta in mijloc, stropim cu extra ulei de masline si condimentam cu oregano. Coacem 30 min la 180°C.

Intre timp, fierbem gnocchi urmand instructiunile de pe ambalaj. Gnocchi sunt fierti cand se ridica la suprafata apei. Ii scurgem foarte bine de apa in care au fiert.

Cand feta este coapta, scoatem din cuptor si amestecam totul foarte bine cu o lingura, pana obtinem un sos cremos. Punem deasupra gnocchi, busuoioc proaspat tocat. Adaugam si extra parmezan razuit si amestecam.

Feta coapta cu rosii e gata si e delicioasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.