meriți să fii surprins
Dovlecel umplut cu legume la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei Ulei
4 bucati bucata Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
400 g g Ciuperci Ciuperci
Sare Sare
Piper Piper
2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
100 g g Fasole verde Fasole verde
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Busuioc Busuioc
(proaspat)
30 ml ml Suc de rosii Suc de rosii
30 g g Parmezan Parmezan

Dovlecel umplut cu legume la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:40 h
(140)

Mod de preparare

Taie dovleceii in jumatate, pe lungime si scobeste interiorul cu ajutorul unei lingurite. Taie cubulete pulpa dovlecelului.

Pune intr-o tigaie ulei, usturoi, ardeiul rosu taiat cubulete si lasa putin pe foc pana se inmoaie ardeiul. Adauga ciupercile taiate cubulete si lasa-le pana se inmoaie. Asezoneaza cu sare si piper si apoi adauga pulpa de dovlecel taiata si amesteca bine totul. Adauga ceapa verde taiata marunt, amesteca si mai lasa pana se inmoaie toate ingredientele. La final, adauga fasolea verde taiata, patrunjelul si busuiocul tocate marunt. Amesteca totul, mai lasa un minut si apoi poti lua tigaia de pe foc.

Umple dovleceii cu compozitia de legume pregatita mai devreme. Pune deasupra suc de rosii cu ajutorul unei lingurite, asezoneaza cu sare si piper si da la cuptor, la 180°C,  timp de 40 minute. Dupa cele 40 de minute, ii scoti, ii presari cu parmezan si ii mai dai la cuptor pentru 2, 3 minute.

Pofta buna!

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
18.04 - 21.04
Stoc limitat!*
1,49Lei