
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei Ulei | ||
4 bucati bucata | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
400 g g | Ciuperci Ciuperci | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
100 g g | Fasole verde Fasole verde | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
30 ml ml | Suc de rosii Suc de rosii | |
30 g g | Parmezan Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDovlecel umplut cu legume la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie dovleceii in jumatate, pe lungime si scobeste interiorul cu ajutorul unei lingurite. Taie cubulete pulpa dovlecelului.
Pune intr-o tigaie ulei, usturoi, ardeiul rosu taiat cubulete si lasa putin pe foc pana se inmoaie ardeiul. Adauga ciupercile taiate cubulete si lasa-le pana se inmoaie. Asezoneaza cu sare si piper si apoi adauga pulpa de dovlecel taiata si amesteca bine totul. Adauga ceapa verde taiata marunt, amesteca si mai lasa pana se inmoaie toate ingredientele. La final, adauga fasolea verde taiata, patrunjelul si busuiocul tocate marunt. Amesteca totul, mai lasa un minut si apoi poti lua tigaia de pe foc.
Umple dovleceii cu compozitia de legume pregatita mai devreme. Pune deasupra suc de rosii cu ajutorul unei lingurite, asezoneaza cu sare si piper si da la cuptor, la 180°C, timp de 40 minute. Dupa cele 40 de minute, ii scoti, ii presari cu parmezan si ii mai dai la cuptor pentru 2, 3 minute.
Pofta buna!