
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
crema de cafea
2 bucati bucata | Galbenusuri Galbenus | |
50 g g | Zahar Zahar | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
100 ml ml | Cafea
Cafea (espresso) | |
5 g g | Gelatina alimentara Gelatina alimentara |
crema de zmeura
2 bucati bucata | Galbenusuri Galbenus | |
50 g g | Zahar Zahar | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
100 g g | Zmeura Zmeura | |
5 g g | Gelatina alimentara Gelatina alimentara |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDesert la pahar cu biscuiti si chec
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod de pregatire crema de cafea: Intr-un bol, adaugati 2 galbenusuri, zaharul si mixati bine. Adaugati mascarpone si espresso si amestecati cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ati omogenizat bine totul, adaugati gelatina dizolvata in apa, amestecati bine si dati la frigider timp de 10 minute.
Mod de pregatire crema de zmeura: Intr-un bol, adaugati 2 galbenusuri, zaharul si mixati bine. Adaugati mascarpone si zmeura si amestecati cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ati omogenizat bine totul, adaugati gelatina dizolvata in apa, amestecati bine si dati la frigider timp de 10 minute.
Incepeti sa montati desertul. Pregatiti cescute de sticla, transparente.
Sfaramati biscutii cu martipan si migdale, adaugati crema de cafea, apoi un alt rand de biscuiti sfaramati si apoi un alt rand de crema de cafea. In cealalta cescuta sfaramati chec-ul cu martipan si migdale, adaugati un rand de crema de cafea, un alt rand de chec cu martipan si migdale sfaramat si terminati cu un rand de crema de cafea. Ornati cu ciocolata razuita.
In alte 2 cescute de sticla, pregatiti desertul cu crema de zmeura.
Sfaramati biscutii cu martipan si migdale, adaugati crema de zmeura, apoi un alt rand de biscuiti sfaramati si apoi un alt rand de crema de zmeura. In cealalta cescuta sfaramati chec-ul cu martipan si migdale, adaugati un rand de crema de zmeura, un alt rand de chec cu martipan si migdale sfaramat si terminati cu un rand de crema de zmeura. Ornati cu zmeura proaspata.