meriți să fii surprins
Desert cu rubarba si ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Rubarba Rubarba
120 g g Zahar Zahar
250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
150 g g Iaurt Iaurt
2 bucati bucata Briose Briosa
50 g g Capsuni Capsuni
(in ciocolata)
5 bucati bucata Struguri Struguri
(albi)

Desert cu rubarba si ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(2)

Mod de preparare

Se curata rubarba, se indeparteaza coaja si se taie cuburi. Se pune la fiert cu 75 g de zahar si cu sucul de struguri, iar dupa ce da in clocot se mai lasa la fiert cca. 7 min., pana devine foarte moale, apoi se lasa sa se raceasca.

Mascarpone se amesteca cu restul de zahar si cu iaurtul. Briosele de se taie cuburi si se aseaza in 4 boluri, alternandu-se straturile de briose, crema de mascarpone si rubarba.

Se presara cu capsunile invelite in ciocolata si se pune la frigider pentru cel putin 30 de minute, sa se intrepatrunda. Pofta buna!