
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Rubarba Rubarba | |
120 g g | Zahar Zahar | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
150 g g | Iaurt Iaurt | |
2 bucati bucata | Briose Briosa | |
50 g g | Capsuni
Capsuni (in ciocolata) | |
5 bucati bucata | Struguri
Struguri (albi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDesert cu rubarba si ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata rubarba, se indeparteaza coaja si se taie cuburi. Se pune la fiert cu 75 g de zahar si cu sucul de struguri, iar dupa ce da in clocot se mai lasa la fiert cca. 7 min., pana devine foarte moale, apoi se lasa sa se raceasca.
Mascarpone se amesteca cu restul de zahar si cu iaurtul. Briosele de se taie cuburi si se aseaza in 4 boluri, alternandu-se straturile de briose, crema de mascarpone si rubarba.
Se presara cu capsunile invelite in ciocolata si se pune la frigider pentru cel putin 30 de minute, sa se intrepatrunda. Pofta buna!