
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Croissante
Croissant (cu unt) | |
80 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | |
450 g g | Ton
Ton (galben) | |
20 g g | Baby spanac Baby spanac | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
15 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCroissantonno
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem fiecare croissant pe jumatate si stropim cu ulei de masline.
Asezam o felie de cheddar pe fiecare dintre feliile de croissant, deasupra punem tonul maruntit, dispunem baby spanacul in mod egal pe toata felia de croissant si, in cele din urma, punem si rondelele de ceapa rosie.
Inchidem la loc fiecare croissant, iar apoi ii putem pune fie la sandwich maker, presati bine, fie la cuptor, pana cand se topeste cheddarul.
Servim cald, pe post de mic dejun sau, de ce nu, un pranz rapid!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.