meriți să fii surprins
Croissantonno

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Croissante Croissant
(cu unt)
80 g g Branza Cheddar Branza Cheddar
450 g g Ton Ton
(galben)
20 g g Baby spanac Baby spanac
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
15 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Croissantonno

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(39)

Mod de preparare

Taiem fiecare croissant pe jumatate si stropim cu ulei de masline.

Asezam o felie de cheddar pe fiecare dintre feliile de croissant, deasupra punem tonul maruntit, dispunem baby spanacul in mod egal pe toata felia de croissant si, in cele din urma, punem si rondelele de ceapa rosie.

Inchidem la loc fiecare croissant, iar apoi ii putem pune fie la sandwich maker, presati bine, fie la cuptor, pana cand se topeste cheddarul.

Servim cald, pe post de mic dejun sau, de ce nu, un pranz rapid!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Baby SpanacBaby Spanac
Baby Spanac
25.04 - 28.04
-28%
4,89
3,49Lei