meriți să fii surprins
Creveti cu doua sosuri

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

Creveti Creveti
(dupa gust)
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
Limete Limeta
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
50 g g Sos pesto Sos pesto
50 g g Sos iute Sos iute
50 g g Sos aioli Sos aioli
Patrunjel Patrunjel
(pentru decor)

Creveti cu doua sosuri

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

1. Toarna ulei de masline intr-o tigaie.

2. Curata crevetii, apoi pune-i in tigaia incinsa.

3. Peste creveti adauga ardei iute taiat cu tot cu seminte, coaja si zeama de la jumatate de lime.

4. Asaza crevetii prajiti pe o alta farfurie. În doua boluri separate pune cele doua sosuri Mojo - un sos verde, usor iute, si unul rosu, putin dulce. Decoreaza crevetii cu putina verdeata, ulei de masline si niste ardei iute.

Pofta buna va doresc!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei