
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Creveti
Creveti (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
Limete
Limeta (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
50 g g | Sos pesto Sos pesto | |
50 g g | Sos iute Sos iute | |
50 g g | Sos aioli Sos aioli | |
Patrunjel
Patrunjel (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti cu doua sosuri
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Toarna ulei de masline intr-o tigaie.
2. Curata crevetii, apoi pune-i in tigaia incinsa.
3. Peste creveti adauga ardei iute taiat cu tot cu seminte, coaja si zeama de la jumatate de lime.
4. Asaza crevetii prajiti pe o alta farfurie. În doua boluri separate pune cele doua sosuri Mojo - un sos verde, usor iute, si unul rosu, putin dulce. Decoreaza crevetii cu putina verdeata, ulei de masline si niste ardei iute.
Pofta buna va doresc!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.