Cous Cous cu legume

Cous Cous cu legume

DificultateScazuta
Preparare30 min

Mod de preparare

  1. Pune un vas pe foc, adaugă apă, sare și lasă să fiarbă. Când începe să fiarbă apa, adaugă cous-cous-ul și lasă-l până se evaporă apa și el se umflă.
  2. Pregătește legumele. Taie ceapa mărunt, rade morcovii, taie cubulețe ardeiul capia și dovlecelul.
  3. Pune ulei într-o tigaie, adaugă ceapa tocată mărunt și las-o până se înmoaie. Apoi adaugă morcovii rași, ardeiul capia, asezonează cu sare și piper și adaugă dovlecelul cubulețe. Mai lasă puțin pe foc și adaugă și sosul de roșii.
  4. Gătește până scade sosul de roșii și apoi adaugă cous-cous-ul. Amestecă, mai lasă să fiarbă 2-3 minute la foc mic și presară pătrunjel proaspăt, tocat.
  5. Poftă bună!

Rețete similare