meriți să fii surprins
Cotlet de porc cu sos de bere, baby ceapa si cartofi wedges

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
5 bucati bucata Esalota Esalota
1 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
2 lingurite lingurita Zahar brun Zahar brun
2 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
150 ml ml Bere Bere

Cotlet de porc cu sos de bere, baby ceapa si cartofi wedges

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(3)

Mod de preparare

1. Rumeniti cotletul timp de 3 minute pe fiecare parte, intr-o tigaie incinsa fara ulei si la foc mediu, astfel incat cotletul de 1-1,5 cm grosime sa fie suculent si cu acel aspect de grill. Adaugati sare.

2. Cartoful il taiati cubulete si il fierbeti pana e moale de tot, aproape gata de piure. Apoi il scurgeti si il prajiti in 2-3 linguri de ulei pana devine crocant pe exterior, precum cartofii wedges.

3. Luati o tigaie si o incingeti bine. Puneti berea, zaharul si lasati la foc mediu pentru 7-8 minute sa se reduca sosul usor si sa se evapore alcoolul. Ar fi bine sa ramana si un pic de alcool, pentru ca berea neagra ii da si un gust usor intepator. Consistenta sosului este cea potrivita cand, amestecand continuu, devine usor „legat” de la zahar, dar totusi lichid, usor cremos, usor lipicios.

4. Ceapa se coace pe grill 1-2 minute, taiata sferturi sau rondele, si se adauga la sfarsit.

5. Puneti carnea, cartofii si rosiile pe o farfurie si inecati totul cu acest sos extraordinar!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.

1 oferte

Cotlet de porc, haiducescCotlet de porc, haiducesc
Cotlet de porc, haiducesc
28.10 - 31.10
Stoc limitat*!
1,99Lei