
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Gasca Gasca | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 bucati bucata | Patrunjel
Patrunjel (radacina) | ||
1 bucati bucata | Pastarnac Pastarnac | ||
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
1 bucati bucata | Telina Telina | ||
2 bucati bucata | Cartofi albi Cartofi albi | ||
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | ||
1 bucati bucata | Anason Anason | ||
1 legaturi legatura | Marar Marar | ||
200 g g | Iaurt Iaurt | ||
80 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) |
Ciorba de gasca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Opareste gasca transata in apa sarata clocotita.
2. Las-o 3 minute, dupa care pune-o in strecuratoare sub jet de apa rece.
3. Intr-o oala caleste patrunjelul, pastarnacul, morcovii, telina si ceapa taiate marunt in ulei de masline, adauga gasca si completeaza cu apa.
4. Lasa ciorba la fiert la foc mic si adauga steluta de anason, pe care trebuie sa o scoti dupa 10 minute, altfel aroma va fi prea puternica.
5. Cand carnea e fiarta, adauga cartofii taiati cuburi si dupa 20 de minute si dovleceii taiati cuburi, pe care ii lasi sa fiarba 10 minute.
6. Intre timp, fa niste taitei de casa din 80 g de faina si un ou, pe care ii lasi sa fiarba in ciorba 10 minute.
7. La final, drege ciorba cu iaurt frecat cu galbenus si zeama de lamaie.
8. Adauga, dupa ce ai stins focul, o legatura de marar tocat.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.