
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
700 g g | Carne tocata Carne tocata | ||
150 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
Ardei iute
Ardei iute (dupa gust) | |||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
25 g g | Chimen Chimen | ||
250 g g | Rosii decojite Rosii decojite | ||
Sos salsa
Sos salsa (dupa gust) | |||
50 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
100 g g | Unt Unt | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
100 g g | Ketchup Ketchup | ||
300 g g | Fasole alba
Fasole alba (bob mic) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChilli con carne
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o cratita se incinge uleiul de floarea-soarelui si se prajeste ceapa, ardeiul iute, usturoiul si chimenul.
Se adauga carnea tocata si se amesteca pana cand se desface carnea. Se lasa la prajit pana se evapora tot lichidul lasat de carnea tocata, dupa care se adauga rosiile in conserva.
Se lasa la fiert intre 3 si 3 ore jumatate la foc mic. Separat se fierbe fasolea alba. La final, cand carnea este gatita, se adauga in chilli fasolea fiarta. Se pune ketchup (pentru luciul si dulceata sosului), tabasco dupa gust, cuburile de unt si patrunjelul tocat marunt.
Se serveste cu orez fiert sau in tacos, burrito, nachos.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.