meriți să fii surprins
Chilli con carne

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

700 g g Carne tocata Carne tocata
150 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
Ardei iute Ardei iute
(dupa gust)
50 g g Usturoi Usturoi
25 g g Chimen Chimen
250 g g Rosii decojite Rosii decojite
Sos salsa Sos salsa
(dupa gust)
50 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
100 g g Unt Unt
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
100 g g Ketchup Ketchup
300 g g Fasole alba Fasole alba
(bob mic)

Chilli con carne

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(12)

Mod de preparare

Intr-o cratita se incinge uleiul de floarea-soarelui si se prajeste ceapa, ardeiul iute, usturoiul si chimenul.

Se adauga carnea tocata si se amesteca pana cand se desface carnea. Se lasa la prajit pana se evapora tot lichidul lasat de carnea tocata, dupa care se adauga rosiile in conserva.

Se lasa la fiert intre 3 si 3 ore jumatate la foc mic. Separat se fierbe fasolea alba. La final, cand carnea este gatita, se adauga in chilli fasolea fiarta. Se pune ketchup (pentru luciul si dulceata sosului), tabasco dupa gust, cuburile de unt si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu orez fiert sau in tacos, burrito, nachos.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.