
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChiftele cu sfecla
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala sfecla fara a curata coaja. Se pune sfecla in apa fierbinte cu sare si se fierbe in functie de marime 25-35 de minute.
Intre timp inmuiati chifla in apa calda. Se scurge piperul verde si se toaca. Faramitati chifla si framantati cu carnea tocata, oul, piperul verde si sarea, eventual adaugati putin pesmet. Formati 16 bulete mari cat o mandarina si prajiti-le pe ambele parti in ulei de floarea soarelui incins cca. 15 minute la foc mediu.
Se scurge sfecla si se curata de coaja, apoi se taie cubulete mari de cca. 1 cm. Se curata ceapa, se toaca si se caleste in unt incins pana devine sticloasa. Se adauga sfecla, se stinge cu zeama de supa si frisca si se fierbe. Se fierbe 3-5 minute si se asezoneaza cu sarea, piperul si mararul, se ingroasa sosul dupa gust. Se serveste cu chiftele si cartofi fierti cu apa si sare.