
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Biscuiti digestivi Biscuiti digestivi | |
50 g g | Unt Unt | |
0,5 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
2 linguri lingura | Zahar brun Zahar brun | |
200 g g | Crema de branza Crema de branza | |
300 g g | Piure de dovleac Piure de dovleac | |
1 linguri lingura | Condimente Condimente | |
100 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
Esenta de vanilie
Esenta de vanilie (dupa gust) | ||
100 g g | Mix nuci Mix nuci | |
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
50 g g | Zahar pudra Zahar pudra |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake la pahar cu dovleac copt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Dam biscuitii prin blender si ii macinam impeuna cu zaharul brun. Adaugam unt topit si scortisoara, amestecam. Lasam amestecul sa se odineasca pana pregatim crema. Pentru crema amestecam crema de branza, piureul de dovleac, zaharul pudra, vanilie, condimente. Le amestecam cu mixerul pana avem o crema omogena.
Prajim nucile in tigaie, fara adaos de grasime, pana sunt usor rumenite. Le tocam grosier din cutit si le amestecam in crema. Batem smantana dulce pana e bine legata, apoi adaugam zaharul pudra si continuam sa batem pana avem o frisca tare. Asamblam cheesecake-ul in pahare: biscuiti, crema de branza cu dovleac, frisca (pe care o punem intr-un pos pentru a orna).
Nu ne mai ramane decat sa presaram putina scortisoara sau Pumpkin Spice peste frisca si sa ne bucuram de un desert minunat de toamna! Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.