meriți să fii surprins
Cheesecake la pahar cu dovleac copt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

150 g g Biscuiti digestivi Biscuiti digestivi
50 g g Unt Unt
0,5 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
2 linguri lingura Zahar brun Zahar brun
200 g g Crema de branza Crema de branza
300 g g Piure de dovleac Piure de dovleac
1 linguri lingura Condimente Condimente
Esenta de vanilie Esenta de vanilie
(dupa gust)
100 g g Mix nuci Mix nuci
200 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
150 g g Zahar pudra Zahar pudra

Cheesecake la pahar cu dovleac copt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Dam biscuitii prin blender si ii macinam impeuna cu zaharul brun. Adaugam unt topit si scortisoara, amestecam. Lasam amestecul sa se odineasca pana pregatim crema. Pentru crema amestecam crema de branza, piureul de dovleac, zaharul pudra, vanilie, condimente. Le amestecam cu mixerul pana avem o crema omogena.

Prajim nucile in tigaie, fara adaos de grasime, pana sunt usor rumenite. Le tocam grosier din cutit si le amestecam in crema. Batem smantana dulce pana e bine legata, apoi adaugam zaharul pudra si continuam sa batem pana avem o frisca tare. Asamblam cheesecake-ul in pahare: biscuiti, crema de branza cu dovleac, frisca (pe care o punem intr-un pos pentru a orna).

Nu ne mai ramane decat sa presaram putina scortisoara sau Pumpkin Spice peste frisca si sa ne bucuram de un desert minunat de toamna! Sa va fie de cel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.