
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
blat
250 g g | Biscuiti
Biscuiti (Oreo) | ||
50 g g | Unt Unt |
crema de branza
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | ||
250 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | ||
60 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
10 g g | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | ||
50 ml ml | Apa Apa | ||
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | ||
150 - 200 g g | Capsuni Capsuni |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCheesecake cu oreo si capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti biscuitii intr-un blender si ii maruntiti foarte fin. Topiti untul si il puneti peste biscuitii maruntiti. Amestecati bine totul. Compozitia obtinuta o puneti intr-o tava cu inel tapetata cu hartie de copt. Apasati usor cu un pahar, dar nu foarte tare.
Taiati capsuni cubulete.
Puneti forma in frigider si pregatiti crema.
Hidratati gelatina in 50 ml apa.
Mixati mascarpone cu ricotta si zahar pudra + zahar vanilinat.
Separat mixati smantana pentru frisca pana in momentul in care se intareste si apoi adaugati-o peste mixul de mascarpone si ricotta.
Topiti gelatina pe baie de aburi si adaugati-o in crema de mascarpone si ricotta. Amestecati.
Puneti un strat de crema peste blatul de biscuiti, apoi capsunile taiate cubulete, apoi iar un strat de crema si tot asa. Terminati cu un strat de crema si dati la frigider pana a doua zi.
Decorati cu capsuni proaspete si serviti.
Pofta buna!