
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Cacao Cacao | |
200 g g | Zahar Zahar | |
200 ml ml | Ulei Ulei | |
200 ml ml | Apa Apa | |
2 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
150 g g | Gem de visine Gem de visine | |
400 g g | Faina Faina | |
Sare Sare | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
30 g g | Nuca de cocos Nuca de cocos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChec de post cu gem de visine si cacao
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti pe foc un vas in care adaugati cacao, zahar, ulei si apa. Lasati la foc mic si amestecati pana incepe sa fiarba si zaharul este topit complet. Cand s-a topit zaharul si este putin ingrosata compozitia, opriti focul si opriti o lingura, doua din aceasta compozitie pentru glazura.
Turnati compozitia intr-un bol curat si lasati la racit. Apoi, adaugati zaharul vanilinat, gemul de visine si amestecati bine.
La final adaugati faina, sarea si praful de copt. Omogenizati bine totul.
Pregatiti o tava de chec tapetata cu hartie de copt, turnati compozitia si bagati la cuptor, la 180°C, timp de 45 minute.
Dupa ce scoateti din cuptor, lasati la racit si apoi adaugati glazura pastrata mai devreme si presarati nuca de cocos.
Pofta buna!