meriți să fii surprins
Chec de post cu gem de visine si cacao

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Cacao Cacao
200 g g Zahar Zahar
200 ml ml Ulei Ulei
200 ml ml Apa Apa
2 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
150 g g Gem de visine Gem de visine
400 g g Faina Faina
Sare Sare
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
30 g g Nuca de cocos Nuca de cocos

Chec de post cu gem de visine si cacao

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(32)

Mod de preparare

Puneti pe foc un vas in care adaugati cacao, zahar, ulei si apa. Lasati la foc mic si amestecati pana incepesa fiarba si zaharul este topit complet. Cand s-a topit zaharul si este putin ingrosata compozitia, opritifocul si opriti o lingura, doua din aceasta compozitie pentru glazura.

Turnati compozitia intr-un bol curat si lasati la racit. Apoi, adaugati zaharul vanilinat, gemul de visine siamestecati bine.

La final adaugati faina, sarea si praful de copt. Omogenizati bine totul.

Pregatiti o tava de chec tapetata cu hartie de copt, turnati compozitia si bagati la cuptor, la 180°C, timpde 45 minute.

Dupa ce scoateti din cuptor, lasati la racit si apoi adaugati glazura pastrata mai devreme si presarati nucade cocos.

Pofta buna!