meriți să fii surprins
Chec aperitiv cu ton si ardei copti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

4 bucati bucata Oua Ou
50 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
50 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
50 g g Branza Grana Padano Branza Grana Padano
200 g g Faina Faina
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
1 bucati bucata Conserva de ton Conserva de ton
(150g, in ulei)
3 - 4 bucati bucata Ardei copt Ardei copt
Sare Sare
Piper Piper
1 lingurite lingurita Condimente Condimente
(legume uscate)
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Chec aperitiv cu ton si ardei copti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(62)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu unt si hartie de copt sau spray non stick o tava pentru chec.

Intr-un bol incapator amestecam: ouale, uleiul, iaurtul, parmesanul, sare, piper, legume uscate.

Adaugam faina si praful de copt. Amestecam pana nu mai sunt cocoloase.

Adaugam tonul bine scurs si gogosarii taiati bucatele. Amestecam. La final punem patrunjel verdetocat fin.

Turnam compozitia in tava pregatita si dam la cuptor 30-35 minute sau pana checul trece testulscobitorii.

Lasam checul sa se raceasca la temperatura camerei inainte de feliere. Sa va fie de cel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.