Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Conserva de ton Conserva de ton | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 linguri lingura | Limes
Lime (zeama) | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Patrunjel Patrunjel | ||
0,5 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (galben) | |
0,5 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (verde) | |
0,5 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (portocaliu) | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
1 bucati bucata | Rosii Rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCevice cu ton
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai scurgem tonul foarte bine intr-o sita.
Taiem foarte marunt toate legumele: ardeiul galben, ardeiul verde si portocaliu, ceapa, patrunjelul sau coriandru. Taiem rosia pe jumatate si scoatem miezul (partea de seminte) cu ajutorul unei linguri. Apoi, taiem rosia foarte fin.
Punem toate ingredientele intr-un bol. Condimentam cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper, toate dupa gust.
Punem salata intr-o caserola sau acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece minim 2 ore inainte de servire. Cu cat cevice stam mai mult la frigider, cu atat aromele sunt mai intense.
Pentru o varianta de masa completa, punem servi cevice cu ton alaturi de orez, cous-cous, paste integrale. Este ideala si pentru caserola de la birou. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.