meriți să fii surprins
Cevice cu ton

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

3 bucati bucata Conserva de ton Conserva de ton
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 linguri lingura Limes Lime
(zeama)
Sare Sare
Piper Piper
Patrunjel Patrunjel
0,5 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(galben)
0,5 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(verde)
0,5 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(portocaliu)
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
1 bucati bucata Rosii Rosie

Cevice cu ton

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(35)

Mod de preparare

Mai intai scurgem tonul foarte bine intr-o sita.

Taiem foarte marunt toate legumele: ardeiul galben, ardeiul verde si portocaliu, ceapa, patrunjelul sau coriandru. Taiem rosia pe jumatate si scoatem miezul (partea de seminte) cu ajutorul unei linguri. Apoi, taiem rosia foarte fin.

Punem toate ingredientele intr-un bol. Condimentam cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper, toate dupa gust.

Punem salata intr-o caserola sau acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece minim 2 ore inainte de servire. Cu cat cevice stam mai mult la frigider, cu atat aromele sunt mai intense.

Pentru o varianta de masa completa, punem servi cevice cu ton alaturi de orez, cous-cous, paste integrale. Este ideala si pentru caserola de la birou. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei