
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
900 g g | Cartofi dulci Cartof dulce | |
6 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 linguri lingura | Rozmarin
Rozmarin (proaspat) | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi dulci la cuptor, cu rozmarin si usturoi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 190°C.
Toaca usturoiul si jumatate din rozmarin si pune-le deoparte, intr-o lingura de ulei de masline, pentru a le folosi ulterior.
Amesteca cartofii taiati cu ulei de masline, jumatate din rozmarin, sare si piper si coace-i timp de 20 de minute, intorcandu-i ocazional pentru a obtine un exterior crocant.
Adauga apoi usturoiul si restul de rozmarin si lasa-i in continuare la copt, cca. 15 minute, pana ce cartofii devin moi la interior.