
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 linguri lingura | Iaurt Iaurt | |
4 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi copti la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se pun cartofii la copt in carbunii incinsi timp de 20 de minute.
2. Intre timp, se amesteca iaurtul cu uleiul de masline, ceapa verde si mararul si se condimenteaza cu sare si piper.
3. Dupa coacere, se taie cartofii pe jumatate si se scobesc cu o lingurita, lasand totul inauntru. Se adauga deasupra sosul de iaurt.
Sfat: Imediat ce carbunii s-au incins, se pun cartofii direct pe acestia.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.