meriți să fii surprins
Cartofi copti la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Cartofi albi noi Cartofi albi noi
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 linguri lingura Iaurt Iaurt
4 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper alb Piper alb
(dupa gust )

Cartofi copti la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(55)

Mod de preparare

1. Se pun cartofii la copt in carbunii incinsi timp de 20 de minute.

2. Intre timp, se amesteca iaurtul cu uleiul de masline, ceapa verde si mararul si se condimenteaza cu sare si piper.

3. Dupa coacere, se taie cartofii pe jumatate si se scobesc cu o lingurita, lasand totul inauntru. Se adauga deasupra sosul de iaurt.

Sfat: Imediat ce carbunii s-au incins, se pun cartofii direct pe acestia.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
18.04 - 21.04
Stoc limitat!*
1,49Lei