meriți să fii surprins
Carne de porc cu fasole rosie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
2 catei catel Usturoi Usturoi
3 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
800 g g Fasole kidney Fasole kidney
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 linguri lingura Suc de rosii Suc de rosii
1 varfuri varf Sare de mare Sare de mare
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
400 g g Pulpa de porc Pulpa de porc

Carne de porc cu fasole rosie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(10)

Mod de preparare

1. Se taie jumatate de ceapa marunt si se piseaza usturoiul.

2. Se taie carnea in fasii lungi de 4 cm si late de 1 cm, apoi se rumeneste in ulei.

3. Se adauga ceapa, fasolea rosie scrusa de zeama si trecuta printr-un jet de apa rece, sarea, ardeiul iute si usturoiul.

4. Se acopera vasul cu un capac si se lasa 5 minute sa fiarba, apoi se adauga sucul de rosii si se aromatizeaza cu cimbru.

5. Se mai fierbe totul 2-3 minute. Degustati si apreciati!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.