
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
3 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | ||
800 g g | Fasole kidney Fasole kidney | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 linguri lingura | Suc de rosii Suc de rosii | ||
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | ||
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | |||
400 g g | Pulpa de porc Pulpa de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarne de porc cu fasole rosie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie jumatate de ceapa marunt si se piseaza usturoiul.
2. Se taie carnea in fasii lungi de 4 cm si late de 1 cm, apoi se rumeneste in ulei.
3. Se adauga ceapa, fasolea rosie scrusa de zeama si trecuta printr-un jet de apa rece, sarea, ardeiul iute si usturoiul.
4. Se acopera vasul cu un capac si se lasa 5 minute sa fiarba, apoi se adauga sucul de rosii si se aromatizeaza cu cimbru.
5. Se mai fierbe totul 2-3 minute. Degustati si apreciati!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.