Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCaponata siciliana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se incinge in tigaie un strop de ulei de masline.
Ardeii se taie cubulete de marime medie, legumele se taie in cubulete mai mari, ceapa se taie rondele. Cu mare grija sa nu apuce sa se prajeasca, se lasa ceapa sa se inmoaie. Se adauga usturoiul, apoi ardeiul. Dupa o vreme, vine randul dovleceilor.
Se mai lasa cateva minute si se adauga vinetele, apoi rosiile. La sfarsit, se adauga caperele, maslinele, busuiocul si menta.
Aceasta reteta tipic siciliana se gateste la foc moderat si se serveste cu paine prajita cu ulei de masline.