
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Carne tocata Carne tocata | |
5 bucati bucata | Chifle hamburger Chifla hamburger | |
250 g g | Castraveti Castravete | |
450 g g | Iaurt Iaurt | |
150 g g | Rosii Rosie | |
100 g g | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
1 kg kg | Cartofi albi Cartofi albi | |
150 g g | Salata iceberg Salata iceberg | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
10 g g | Menta Menta | |
600 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
150 g g | Ketchup Ketchup |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurger cu sos de iaurt si cartofi prajiti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Carnea tocata o amestecam cu sare si piper si modelam 5 chiftele mari de burgeri. Lasam la frigider acoperite cu o folie de plastic.
Tocam castravetii marunt si ii amestecam cu iaurtul, mararul tocat marunt, menta rupta si ulei de masline. Dam gust cu sare si piper. Taiem rosiile rondele subtiri, ceapa rosie rondele subtiri si salata iceberg julienne subtire. Cartofii ii curatam si ii taiem, ii spalam bine, dupa care ii prajim in baie de ulei.
Pe un gratar incins prajim carnea pentru burgeri si chiflele taiate in doua. Partea de jos a chiflei o ungem cu ketchup, asezam carnea, salata iceberg, rosiile si ceapa rosie.
Stropim totul cu salata de iaurt cu castraveti, asezam capacul de paine si servim cu cartofii prajiti si salata de iaurt cu castraveti.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.