
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBucati de pui prajite si sos de cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Bucatile de pui se lasa la marinat in zeama de lamaie, sare si marar. Mararul nu se toaca, se lasa intreg, in vas, pentru a se scoate usor dupa aceea, avem nevoie de acesta doar pentru o aroma subtila.
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele pentru crusta si se omogenizeaza. Se adauga bucatile de pui si se amesteca bine, apoi se prajesc in baie de ulei incins, acoperite cu un capac. Se scot si se lasa la scurs pe farfurie, pe un prosop de hartie.
Cartofii se curata si se taie pe jumatate. Se amesteca intr-un bol cu ulei de masline, usturoi tocat si rozmarin. Se pun intr-o tava si se baga in cuptorul incins la 170°C, timp de 45 de minute.
Pentru sos e nevoie de o cratita de dimensiuni mai mici. Se pun smantana si cascavalul ras si se fierb la foc mic. La final se adauga mararul tocat. Se serveste fierbinte.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.