meriți să fii surprins
Briose fara gluten si fara zahar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

3 bucati bucata Banane Banana
(mari, coapte)
3 bucati bucata Oua Ou
(mari)
300 g g Faina de migdale Faina de migdale
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare Sare
0,5 lingurite lingurita Scortisoara Scortisoara
Esenta de vanilie Esenta de vanilie

Briose fara gluten si fara zahar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(233)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°. Tapetam cu hartiute speciale sau spray non-stick o tava pentru briose.

Intr-un blender punem bananele taiate bucatele, ouale, praful de copt, scortisoara, vanilia. Amestecam foarte bine.

Adaugam faina de migdale, amestecam din nou. Daca adaugam afine sau ciocolata, acum e momentul, insa le amestecam cu spatula si nu cu blenderul.

Umplem chesele pentru briose astfel incat sa fie ¾ pline.

Coacem briosele 20-25 minute sau pana trec testul scobitorii. Le lasam apoi sa se raceasca in tava pana ajung la temperatura camerei.

Sa va fie de cel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: pentru ca este o reteta fara zahar adaugat, este important sa folositi banane foarte bine coapte.O data pregatite, briosele rezista foarte bine la frigider 4-5 zile sau le puteti congela in pungi individuale, apoi le lasati la temperatura camerei pana se decongeleaza.In compozitie puteti adauga afine proaspete, fulgi de ciocolata amaruie sau cubulete de mere/pere.