meriți să fii surprins
Braduti dulci pe bat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Unt Unt
200 g g Zahar Zahar
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
1 praf praf Sare Sare
4 bucati bucata Oua Ou
250 g g Faina Faina
0,5 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
100 ml ml Lapte Lapte
200 g g Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata
(alba)
1 linguri lingura Ulei de cocos Ulei de cocos
Colorant alimentar Colorant alimentar
(pentru decor)
Decoratii din zahar Decoratii din zahar
(pentru decor)

Braduti dulci pe bat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(7)

Mod de preparare

Amestecati untul, zaharul, zaharul vanilat si sarea pentru a forma o crema groasa.Spargeti ouale separat. Combinati faina, cacaua si praful de copt si amestecati scurtcu lapte.Ungeti un cadru de copt (circa 18 x 30 cm) si asezati-l pe o tava cu hartie de copt.Turnati aluatul si puneti la copt in cuptorul preincalzit la 175 °C circa 30 min. Scoatetidin cuptor si lasati la racit. Apoi, scoateti prajitura din cadru si taiati in 2 benzi (decate 9 x 30 cm). Taiati fiecare banda in circa 12 triunghiuri ascutite (inaltime 9 cm,latimea bazei 4-5 cm.

Tocati fulgii de ciocolata si topiti-i cu ulei de cocos sub o baie de apa fierbinte. Punetideoparte circa 2 lg si introduceti intr-o punguta de congelare, inchideti-o si lasati-odeoparte. Vopsiti in verde restul de fulgi cu colorantul alimentar si faceti bradutii cuel. Taiati un coltisor al pungii de congelare si ornati pomii cu benzi fine de ciocolata,precum si cu decoratiunile de zahar. Lasati sa se usuce. Inainte de servire, infigetibradutii in betisoare de lemn.

Dieta

Grasime13 g Carbohidrati22 g Proteina3 g kCal211 Kilojoule881