
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Unt Unt | |
200 g g | Zahar Zahar | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
1 praf praf | Sare Sare | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
250 g g | Faina Faina | |
0,5 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
100 ml ml | Lapte Lapte | |
200 g g | Fulgi de ciocolata
Fulgi de ciocolata (alba) | |
1 linguri lingura | Ulei de cocos Ulei de cocos | |
Colorant alimentar
Colorant alimentar (pentru decor) | ||
Decoratii din zahar
Decoratii din zahar (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBraduti dulci pe bat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecati untul, zaharul, zaharul vanilat si sarea pentru a forma o crema groasa.Spargeti ouale separat. Combinati faina, cacaua si praful de copt si amestecati scurtcu lapte.Ungeti un cadru de copt (circa 18 x 30 cm) si asezati-l pe o tava cu hartie de copt.Turnati aluatul si puneti la copt in cuptorul preincalzit la 175 °C circa 30 min. Scoatetidin cuptor si lasati la racit. Apoi, scoateti prajitura din cadru si taiati in 2 benzi (decate 9 x 30 cm). Taiati fiecare banda in circa 12 triunghiuri ascutite (inaltime 9 cm,latimea bazei 4-5 cm.
Tocati fulgii de ciocolata si topiti-i cu ulei de cocos sub o baie de apa fierbinte. Punetideoparte circa 2 lg si introduceti intr-o punguta de congelare, inchideti-o si lasati-odeoparte. Vopsiti in verde restul de fulgi cu colorantul alimentar si faceti bradutii cuel. Taiati un coltisor al pungii de congelare si ornati pomii cu benzi fine de ciocolata,precum si cu decoratiunile de zahar. Lasati sa se usuce. Inainte de servire, infigetibradutii in betisoare de lemn.