meriți să fii surprins
Blinis cu icre de pastrav si crema de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

150 g g Faina Faina
10 g g Drojdie Drojdie
200 ml ml Lapte Lapte
2 bucati bucata Oua Ou
100 g g Unt Unt
120 g g Icre Icre
(de pastrav)
100 g g Crema de branza Crema de branza
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Marar Marar
(pentru decor)
Sare Sare
Piper Piper

Blinis cu icre de pastrav si crema de branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(21)

Mod de preparare

Amestecam drojdia cu laptele si lasam sa se topeasca drojdia.

Separam ouale, albusurile le batem spuma, iar galbenusurile le punem peste faina, incepem sa amestecam bine, apoi adaugam laptele cu drojdia. Imediat ce faina cu galbenusurile si laptele s-au omogenizat, putem folosi un mixer pentru a incorpora si albusurile spuma.

Prajim intr-o tigaie in unt, dozand blinis-urile cu un polonic mic sau cu o lingura. Le intoarcem in momentul in care vedem ca partea care e in contact cu tigaia s-a gatit.

Odata ce avem blinis-urile gata, amestecam branza cu ceapa verde tocata marunt, sucul de la o lamaie proaspat stoarsa, sare, piper si un fir de ulei de masline.

Punem o lingura de crema de branza pe blinis peste care punem o lingurita de icre de pastrav. Putem decora cu frunze mici si frumoase de marar.

Spor la gatit!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ouă de găină, MOuă de găină, M
Ouă de găină, M
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
8,65Lei