meriți să fii surprins
Biscuiti cu nuca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

1 bucati bucata Oua Ou
120 g g Miez de nuca Miez de nuca
150 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000 )
80 ml ml Ulei Ulei
100 g g Zahar Zahar
0,5 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
0,5 bucati bucata Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
12 bucati bucata Miez de nuca Miez de nuca

Biscuiti cu nuca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(3)

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade C si tapetam tava de la cuptor cu hartie de copt.

Amestecam intr-un bol toate ingredientele (untul e important sa fie moale, la temperatura camerei). Putem amesteca ingredientele cu mana sau cu un mixer, pana avem un aluat omogen. Facem o bila de aluat, o dam la rece o ora.

Rupem bucati din compozitie si modelam bilute de marimea unei chiftelute. Le asezam in tava, pe hartie de copt. Pe fiecare biscuit punem o jumatate de miez de nuca si aplatizam usor. Dam tava la frigider inca 10-15 minute.

Coacem biscuitii 12-15 minute sau pana sunt usor aurii pe margini. Ii lasam sa se raceasca foarte bine. Apoi ii putem pudra cu zahar sau decora cu ciocolata topita. Pofta buna!

Poti dulba foarte usor cantitatile, pentru si mai multi biscuiti si poti adauga in compozitie si chipsuri de ciocolata.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.