meriți să fii surprins
Banana bread fara faina si zahar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

3 bucati bucata Banane Banana
2 bucati bucata Oua Ou
2 cesti ceasca Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
0,25 cesti ceasca Sirop de artar Sirop de artar
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt

Banana bread fara faina si zahar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(49)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C si ungem o tava pentru chec cu spray non-stick sau unt si faina.

Punem fulgi de ovaz in blender, amestecam cateva secunde, pana sunt maruntiti. Punem bananeletaiate bucati si restul ingredientelor.Amestecam pana avem o compozitie omogena.

Turnam compozitia in tava pregatita. Optional,putem pune felii de banana pe suprafata prajiturii.

Coacem 35-45 minute sau pana trece testul scobitorii.

Banana bread fara faina si zahar este delicioasa imediat ce e scoasa din cuptor. O lasam sa seracoreasca putin, apoi o putem servi alaturi de o cana de lapte sau de ceai, dar si de un glob deingheteta.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta:In locul fainii folositi fulgi de ovaz clasici. Ii dati prin blender pentru a-i marunti. Daca nu avetiun blender, puteti macina fulgii in rasnita pentru cafea. De asemenea, puteti pune fulgii de ovazintr-o punga inchisa ermetic si ii maruntiti folosind sucitorul.Puteti folosi si faina neagra sau faina integrala.Cele 3 banane pe care le folositi trebuie sa fie foarte bine coapte. Cu cat bananele sunt maicoapte, cu atat prajitura va fi mai dulce si mai aromata.Indulciti cu sirop de artar sau miere, la alegere. Folositio cana de 250ml pentru a masura ingredientele.