Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
1 cutii cutie | Lapte condensat Lapte condensat | |
4 bucati bucata | Banane Banana | |
300 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
1 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | |
1 bucati bucata | Ciocolata neagra Ciocolata neagra |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBanana bread cu lapte condensat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 180°C, static. Pune gratarul pe mijlocul cuptorului. Unge cu unt si faina sau spray non stick tava pe care o vei folosi. Eu am folosit o tava rotunda, cu pereti detasabili, cu diametrul de 22-23cm.
Intr-un bol incapator pune bananele si striveste-le cu furculita sau ustensila pentru piure. Daca bananele nu sunt suficient de coapte, pune bolul la cuptorul cu microunde 1 minut.
Peste banana pune laptele condensat si vanilia, amesteca. Adauga faina si praful de copt, amesteca din nou.
Taie ciocolata grosier. Bucatile mai mari de ciocolata sunt minunate in banana bread! Amesteca si ciocolata in compozitie si omogenizeaza.
Toarna totul in tava pregatita si niveleaza bine cu spatula. Coace 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!
Reteta este recomandata de Teo Rogobete.