meriți să fii surprins
Banana bread cu lapte condensat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Banana bread cu lapte condensat este intotdeauna o idee buna. Nu stiu, poate bananele au un mod special de a se ascunde in cosul de fructe si mereu ajung cateva negre negre, atat de coapte incat ai fi tentat sa le arunci. Sa nu faci niciodata asta! Cu cat sunt mai coapte, mai negre, bananele sunt mai dulci si perfecte pentr prajituri, terci de ovaz, pancakes si orice delicii cu banana iti vin in minte!

Ingrediente

1 cutii cutie Lapte condensat Lapte condensat
4 bucati bucata Banane Banana
300 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
1 bucati bucata Ciocolata neagra Ciocolata neagra

Banana bread cu lapte condensat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(15)

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180°C, static. Pune gratarul pe mijlocul cuptorului. Unge cu unt si faina sau spray non stick tava pe care o vei folosi. Eu am folosit o tava rotunda, cu pereti detasabili, cu diametrul de 22-23cm.

Intr-un bol incapator pune bananele si striveste-le cu furculita sau ustensila pentru piure. Daca bananele nu sunt suficient de coapte, pune bolul la cuptorul cu microunde 1 minut.

Peste banana pune laptele condensat si vanilia, amesteca. Adauga faina si praful de copt, amesteca din nou.

Taie ciocolata grosier. Bucatile mai mari de ciocolata sunt minunate in banana bread! Amesteca si ciocolata in compozitie si omogenizeaza.

Toarna totul in tava pregatita si niveleaza bine cu spatula. Coace 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Reteta este recomandata de Teo Rogobete.