meriți să fii surprins
Banana Bread Bio

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

70 g g Ulei de cocos Ulei de cocos
2 linguri lingura Lapte Lapte
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
1 lingurite lingurita Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu
0,5 lingurite lingurita Sare Sare
200 g g Faina Faina
150 ml ml Sirop de artar Sirop de artar
1 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
2 bucati bucata Banane Banana
(mari)
Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata
(pentru decor)

Banana Bread Bio

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(25)

Mod de preparare

Incepe prin a amesteca ingredientele umede, adica: uleiul de cocos sau untul, impreuna cu ouale, laptele si vanilia. Apoi adauga zaharul sau siropul de artar.

In alt bol amesteca ingredientele uscate: faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Primul pas e gata!

Acum poti incepe sa incorporezi ingredientele umede in cele uscate. Toarna intai jumatate din compozitie si amesteca cu grija, sa nu se formeze cocoloase. Apoi adauga cealalta jumatate si omogenizeaza-le.

Bananele se zdrobesc ultimele, sa nu le dam timp sa oxideze. Zdrobestele la mana sau cu mixerul, dar fara sa mixezi in exces. Adauga-le in compozitie.

Incalzeste cuptorul la 180 grade C.

Intre timp, unge forma de chec (sau formele de muffins) cu unt si toarna aluatul. Daca vrei, adauga deasupra fulgi de ciocolata sau fructe confiate.Aluatul e gata!Daca ai folosit forme de muffins, pune-le la cuptor pentru 16-20 min. Daca ai ales forma de chec, in aproximativ 40 minute va fi copt.

Lasa-l putin sa se raceasca inainte sa-l tai, oricat de tentant miroase.