
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBanana Bread Bio
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incepe prin a amesteca ingredientele umede, adica: uleiul de cocos sau untul, impreuna cu ouale, laptele si vanilia. Apoi adauga zaharul sau siropul de artar.
In alt bol amesteca ingredientele uscate: faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Primul pas e gata!
Acum poti incepe sa incorporezi ingredientele umede in cele uscate. Toarna intai jumatate din compozitie si amesteca cu grija, sa nu se formeze cocoloase. Apoi adauga cealalta jumatate si omogenizeaza-le.
Bananele se zdrobesc ultimele, sa nu le dam timp sa oxideze. Zdrobestele la mana sau cu mixerul, dar fara sa mixezi in exces. Adauga-le in compozitie.
Incalzeste cuptorul la 180 grade C.
Intre timp, unge forma de chec (sau formele de muffins) cu unt si toarna aluatul. Daca vrei, adauga deasupra fulgi de ciocolata sau fructe confiate.Aluatul e gata!Daca ai folosit forme de muffins, pune-le la cuptor pentru 16-20 min. Daca ai ales forma de chec, in aproximativ 40 minute va fi copt.
Lasa-l putin sa se raceasca inainte sa-l tai, oricat de tentant miroase.