meriți să fii surprins
Banana Bread Bio

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

70 g g Ulei de cocos Ulei de cocos
2 linguri lingura Lapte Lapte
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
1 lingurite lingurita Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu
0,5 lingurite lingurita Sare Sare
200 g g Faina Faina
150 ml ml Sirop de artar Sirop de artar
1 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
2 bucati bucata Banane Banana
(mari)
Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata
(pentru decor)

Banana Bread Bio

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(14)

Mod de preparare

Incepe prin a amesteca ingredientele umede, adica: uleiul de cocos sau untul, impreuna cu ouale, laptele si vanilia. Apoi adauga zaharul sau siropul de artar.

In alt bol amesteca ingredientele uscate: faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Primul pas e gata!

Acum poti incepe sa incorporezi ingredientele umede in cele uscate. Toarna intai jumatate din compozitie si amesteca cu grija, sa nu se formeze cocoloase. Apoi adauga cealalta jumatate si omogenizeaza-le.

Bananele se zdrobesc ultimele, sa nu le dam timp sa oxideze. Zdrobestele la mana sau cu mixerul, dar fara sa mixezi in exces. Adauga-le in compozitie.

Incalzeste cuptorul la 180 grade,

Intre timp, unge forma de chec (sau formele de muffins) cu unt si toarna aluatul. Daca vrei, adauga deasupra fulgi de ciocolata sau fructe confiate.Aluatul e gata!Daca ai folosit forme de muffins, pune-le la cuptor pentru 16-20 min.Daca ai ales forma de chec, in aproximativ 40 minute va fi copt.

Lasa-l putin sa se raceasca inainte sa-l tai, oricat de tentant miroase.