
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei Ulei | |||
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
250 g g | Bulgur
Bulgur (inmuiat in apa rece 30 min) | ||
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | ||
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
8 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
Cimbru Cimbru | |||
500 ml ml | Suc de rosii Suc de rosii | ||
500 ml ml | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listArdei umpluti cu bulgur si legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, puneti bulgurul la inmuiat in apa rece, pentru 30 de minute.
Intr-un vas, adaugati ulei, ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoare si mai lasati pe foc 2 minute.
Apoi, puneti bulgurul inmuiat intr-un bol impreuna cu amestecul de ceapa si morcov. Adaugati ardeiul taiat marunt, ceapa verde taiata si ea, patrunjelul, sare, piper si amestecati bine totul. Astfel este gata umplutura pentru ardei.
Spalati si curatati ardeii. Nu aruncati capacele lor.
Intr-un vas, adaugati ulei, cimbru si puneti ardeii umpluti cu compozitia pregatita mai devreme. Fiecarui ardei ii puneti capacel. Dupa ce ati umplut toti ardeii, adaugati sosul de rosii si completati cu apa astfel incat ardeii sa fie bine acoperiti de sos si sa aiba in ce sa fiarba.
Bagati la cuptor pentru 30 de minute la 180 °C.
Pofta buna!