Intr-un bol mare amestecam mascarpone (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul pudra si galbenusul de ou, 2-3 minute cu mixerul la viteza medie pana avem o crema.
Separat batem spuma tare albusul cu zaharul tos. Amestecam crema de mascarpone cu spuma de albus. Inmuiem fiecare piscot cateva secunde in cafea/cacao cu lapte si il asezam pe platou.
Dupa stratul de piscoturi urmeaza un strat de crema, apoi altul de piscoturi si altul de crema. Pudram tiramisu cu cacao si decoram cu ciocolata. Dam tava la rece 2-3 ore inainte de servire.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Selecteaza ingredientele pe care vrei sa le adaugi in lista de cumparaturi.
2 linguri Cacao Cacao 3 linguri Zahar cristal Zahar cristal 150 ml Cacao Cacao 3 linguri Zahar pudra cu gust de vanilie Zahar pudra cu gust de vanilie 1 buc Oua M Ou M 250 g Branza mascarpone Branza mascarpone 200 g Piscoturi Piscot 1 buc Ciocolata cu lapte Ciocolata cu lapte Adauga in lista de cumparaturi