« Inapoi

Tiramisu

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

20 Min.
(89)
Durată
Dificultate
89 Aprecieri
Tiramisu
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 20 Min.

Intr-un bol mare amestecam mascarpone (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul pudra si galbenusul de ou, 2-3 minute cu mixerul la viteza medie pana avem o crema.

Separat batem spuma tare albusul cu zaharul tos. Amestecam crema de mascarpone cu spuma de albus. Inmuiem fiecare piscot cateva secunde in cafea/cacao cu lapte si il asezam pe platou.

Dupa stratul de piscoturi urmeaza un strat de crema, apoi altul de piscoturi si altul de crema. Pudram tiramisu cu cacao si decoram cu ciocolata. Dam tava la rece 2-3 ore inainte de servire.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.