« Inapoi

Tigaie picanta a la Chef Florin

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(40)
Durată
Dificultate
40 Aprecieri
Tigaie picanta a la Chef Florin
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Toate ingredientele, in afara de ardei iute si usturoi, se taie la aceeasi dimensiune, cuburi mari. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se pun intr-o tigaie incinsa.

Se calesc si se adauga carnea taiata cuburi. Se prajeste carnea bine si se adauga baconul si restul ingredientelor: ceapa, ardeiul gras, frunzele de busuioc, cimbru si patrunjel.

Se soteaza pana cand legumele se gatesc al dente. La final se adauga untul si se amesteca bine.

Se serveste alaturi de mamaliga si neaparat peste soteul iute se pune o lingura de iaurt!