Toate ingredientele, in afara de ardei iute si usturoi, se taie la aceeasi dimensiune, cuburi mari. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se pun intr-o tigaie incinsa.
Se calesc si se adauga carnea taiata cuburi. Se prajeste carnea bine si se adauga baconul si restul ingredientelor: ceapa, ardeiul gras, frunzele de busuioc, cimbru si patrunjel.
Se soteaza pana cand legumele se gatesc al dente. La final se adauga untul si se amesteca bine.
Se serveste alaturi de mamaliga si neaparat peste soteul iute se pune o lingura de iaurt!
Selecteaza ingredientele pe care vrei sa le adaugi in lista de cumparaturi.
800 g Cotlete de porc Cotlet de porc 150 g Bacon crud-uscat Bacon crud-uscat 120 g Ceapa galbena Ceapa galbena 80 g Ardei iute Ardei iute 50 g Usturoi Usturoi 80 g Ardei gras Ardei gras 40 g Unt german 82% Unt german 82% 40 g Ulei de masline Ulei de masline 450 g Iaurt natur 10% Iaurt natur 10% 25 g Busuioc Busuioc