« Inapoi

Tigaie de pui picanta

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

15 Min.
(7)
Durată
Dificultate
7 Aprecieri
Tigaie de pui picanta
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 15 Min.

1. Pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa si ardeiul rosu se taie in bucati mari. Morcovii se taie rondele, rosiile cuburi, iar mararul, patrunjelul si ardeiul iute se toaca marunt.

2. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si boia si se prajeste in ulei la foc iute.

3. Se adauga legumele si se amesteca rapid la foc iute 2-3 minute, apoi se adauga zeama de lamaie si 100 ml apa, se amesteca rapid si se adauga ardeiul iute.

4. Se serveste cu smantana si verdeata deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.