meriți să fii surprins
Tarta de zucchini cu tofu

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
125 g g Branza tofu Branza tofu
1 legaturi legatura Rucola Rucola
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 bucati bucata Lamai Lamaie
2 bucati bucata Zucchini Zucchini
Faina alba de grau Faina alba de grau
(dupa gust)
300 g g Aluat Aluat
(foietaj )

Tarta de zucchini cu tofu

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(10)

Mod de preparare

Taie zucchini si lamaile in felii subtiri si rupe tofu in bucati. Incinge cuptorul la 220 °C (200 °C pentru cuptoarele cu ventilatie). Tapeteaza tava cu faina, intinde foietajul, taie 4 dreptunghiuri (6 x 16 cm) si pune-le in tava de copt. Pune deasupra feliile de zucchini si de lamaie si asezoneaza cu sare si piper negru rasnit. Stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si lasa in cuptor timp de aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc.

Pune rucola si tofu deasupra si serveste preparatul garnisit cu uleiul de masline ramas.