meriți să fii surprins
Tagliatelle cu sunca, dovlecei si rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
250 g g Sunca Praga Sunca Praga
120 g g Dovlecei Dovlecel
50 g g Ceapa Ceapa
80 g g Rosii Rosie
50 g g Parmezan Parmezan
50 g g Unt Unt

Tagliatelle cu sunca, dovlecei si rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(47)

Mod de preparare

Pregatim ingredientele inainte sa ne apucam de gatit. Taiem sunca in cuburi mici, dovleceii ii taiem in doua, cu o lingura scoatem semintele, apoi ii taiem la aceeasi dimensiune cu sunca presata. Rosiile le taiem in 4, scoatem pulpa si taiem cuburi la aceeasi dimensiune ca celelalte ingrediente.

Punem pastele la fiert in apa sarata si incepem sa preparam sosul.

Intr-o tigaie incingem unt si punem la calit ceapa. Imediat dupa ce ceapa este calita adaugam sunca si dovleceii, amestecam bine, punem un polonic de apa de unde fierb pastele si adaugam rosiile.

Adaugam pastele aproape fierte si incepem sa tragem la tigaie, in felul acesta se amesteca ingredientele, iar amidonul din paste ne ajuta sa obtinem un sos cremos.

Adaugam parmezanul si servim fierbinte.

Pofta buna!