« Inapoi

Tagliatelle cu fructe de mare

Paste

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(22)
Durată
Dificultate
22 Aprecieri
Tagliatelle cu fructe de mare
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Punem la fiert o oala cu apa, adaugam sare, iar cand incepe sa fiarba punem pastele si le lasam pana cand sunt al dente.

Intr-o tigaie incinsa calim in ulei de masline ardeiul iute taiat felii subtiri si cateii de usturoi tocati marunt, apoi adaugam rosiile cherry taiate in patru si mixul de  fructe de mare.

Tragem totul la tigaie si nu uitam sa adaugam mixul preferat de ierburi aromatice, iar apoi adaugam pastele fierte, amestecam bine si la final legam totul cu unt si apa din oala in care au fiert pastele. 

Decoram cu frunze frumoase de busuioc. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!