Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Creveti Creveti | |
Piper Piper | ||
Boia de ardei Boia de ardei | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 pahare pahar | Vin alb Vin alb | |
100 g g | Parmezan Parmezan | |
2 linguri lingura | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
Sare Sare | ||
250 g g | Paste tagliatelle Paste tagliatelle | |
Busuioc
Busuioc (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTagliatelle cu creveti si sos alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Decongelati crevetii conform instructiunilor de pe ambalaj, ii spalati si ii puneti pe un platou (aveti grija sa fie bine uscati). Ii asezonati cu piper si boia dulce.
Pregatiti o tigaie in care adaugati ulei de masline. O lasati putin pe foc si apoi adaugati crevetii. Ii prajiti 2 minute pe fiecare paret si apoi ii scoateti pe platou.
Pregatiti sosul. Intr-o tigaie adaugati uleiul de masline, ceapa, usturoiul si vinul. Lasati putin pana se inmoaie ceapa si apoi adaugati parmezanul si cele 2 linguri de mascarpone. Asezonati cu sare si mai lasati 5 minute la foc mic.
Fierbeti tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le adaugati in sosul alb pregatit mai devreme. Adaugati si crevetii si amestecati usor pana se intrepatrund toate. Serviti alaturi de un pahar de vin alb. Daca mai doriti, mai puteti pune parmezan. Pofta buna!