« Inapoi

Tagliatelle Mare e Monti

Paste

Apreciază Adaugă la favorite

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Tagliatelle Mare e Monti
Printează Trimite pe email

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Intr-o oala cu apa sarata se fierb pastele pana cand sunt al dente. In timp ce pastele fierb intr-o tigaie, se caleste ceapa tocata marunt in unt si imediat ce incepe sa devina translucida, se adauga vinul alb si se lasa sa se evapore alcoolul.

Se pune in tigaie peste ceapa mixul de fructe de mare, se soteaza, apoi se adauga rosiile cherry taiate in 4 si imediat dupa aceea ciupercile. Se adauga pastele fierte, se soteaza, iar pentru cremozitate se adauga o lingura de unt si parmezan ras. Se verifica gustul si se condimenteaza totul cu sare si piper proaspat macinat.

Se serveste in farfurii adanci, iar peste se presara patrunjel tocat marunt si cateva picaturi de ulei de masline.