meriți să fii surprins
Supa de galbiori

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

supa de pui

300 g g Aripi de pui Aripi de pui
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
Sare de mare Sare de mare

supa de galbiori

50 g g Unt Unt
2 bucati bucata Ceapa Ceapa
2 bucati bucata Morcovi Morcov
2 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Ciuperci Ciuperci
(galbiori)
500 ml ml Supa de pui Supa de pui
2 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
(proaspat)
Smantana Smantana
(dupa gust)

Supa de galbiori

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:25 h
(56)

Mod de preparare

Mod de preparare supa de pui: Spalati morcovul, ceapa si aripile de pui. Taiati morcovul si ceapa si puneti-le intr-un vas cu apa cat sa le acopere.

Adaugati si aripile de pui si puneti-le la foc. Lasati-le pe foc pana fierb. Strecurati si lasati la racit.

Mod de preparare supa de galbiori: Spalati si taiati ceapa si morcovul. Spalati galbiorii. Puneti legumele in boluri. Intr-o tigaie adaugati untul taiat cubulete si caliti ceapa pana devine aurie.

Adaugati morcovii, usturoiul si lasati-le putin pana se inmoaie. Adaugati si galbiorii si mai lasati 10 minute.

Apoi puneti si supa de pui, cimbrul si mai lasati la foc mic timp de 20 minute. Serviti cu smantana si paine.

Pofta buna!